Friday, March 30, 2012

balik kelate :)

wah dah lama jugak aku tak balik kampung halamanku ini.. kihkih :) Pagi ni kami akan bertolak ke kelate tapi yang sedihnye tanpa my asben :( Kali ni balik with my parents, and family abg :) total of penumpang 8orang kira ngan2 satu kereta unser :P Banyak benda yang Ros nak makan di kampung nanti.. Rindu sangat dengan nasi berlauk, mee celup, mocha blended and bermacam lagi lah.. nyummmyy.. Tahun ni mungkin dua kali Ros dapat balik kelate.. Nanti versi raya pulak.. Kali ni tujuan versi shopping(my mum yang nak shopping tu). Kihkih..


Kat bawah ni plak yang sempat Ros masakkan untuk en.asben semalam.. Harap en.asben merindui masakan ni nanti.. chewaaahhh :P janganlah korang wat spekulasi pulak Ros letak pic ni.. hihihi


p/S: Doakan perjalanan kami semua yer.. :)

13 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Semoga perjalanan berjalan dgn lancar & selamat ye :)

Anum said...

insyaallah selamat pulang

wardah @ fie shah said...

selamat pergi, selamat pulang ye..

Tina Othman said...

seronoknya balik kelantan, berhati2 dijalan raya okey & happy soping

Noraim said...

kelate kat mano eh? sy pun ore kelate! hikhik.

♥ ROS ♥ said...

Aminnn... :) hihihi

♥ ROS ♥ said...

Kt wakaf mek zainab :) hihihi... Oh sama geng... :p

♥ ROS ♥ said...

Tq :)

♥ ROS ♥ said...

Oraittt ... Hihihi.. Mak yg suka shopping :p

♥ ROS ♥ said...

Tq..amin.. :)

FirZie83 said...

semoag perjalanan selamat ya dik..aminnnnnnnn ;p

eMMe said...

saya biasa balik sowang dgn my parents, heee~ rasa lain kan... hehehe...

farmy's said...

bestnya balik kampung!.. jauh tu nun kelate..