Monday, February 06, 2012

Infinity Pool Singapore

Kalau tengok dari atas memang gayat sungguh. :p tetapi sebenarnya tak seperti yang kita lihat.. Rasa macam tak berani nak mandi di hujung-hujung kolam. Ketinggian dia adalah 650ft up, membuatkan ia adalah the largest outdoor pool in the world. Berbentuk 'skypark' with three tower backup, membuatkan the world's most EXPENSIVE HOTEL £4billion Marina Bay Sands development in Singapore. :) Kang best kalau dapat rasa real dengan mata sendiri :P


Kat bawah ini adalah gambar sebenar di sebalik infinity pool tu.. So tak perlu lah risau untuk bermandi-manda.. Even kalau jatuh pun masih dapat diselamtkan.. hahahha :P

3 comments:

Aine Ainun said...

Unik...cantiknya gambar..=)

sgt clear...dapat mane? ke snap sendiri?

♥ ROS ♥ said...

dapat kat google.. :)
hihihi

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Actually, nie la casino terbaru di Singapore... kat atas tu memang ada kolam renang... tapi, hanya yang berkemampuan sahaja boleh berenang didalamnya...