Friday, February 10, 2012

Esokk...layannn!!!

Jom pakat layan filem hindustan esok :P hihii.. Actually dah lama teringin nak tengok citer nih, akhirnya tertayang jugak kat TV3 :) Maka tak berjalan lagilah kami minggu nih...

8 comments:

Aine Ainun said...

Dulu..masa muda remja, suka sungguh layan hindustan,

skrg xde feel lagi...
Hehehee,.

KM said...

filem pertama yg saya tgk kat panggung...itu pun bukan dengan mem tapi ngan kawan2 bujang....ada yg nangis2 lagi cis...tp bukan syala hehehe...

♛ Dea Arematt ♛ said...

old time fevret..;p

Aziela said...

Lama betulll x tengok cerita nie.... Harap2nya esok bolehla spend time nak tengok....

♥ ROS ♥ said...

aine: ros pun xde feel dah dgn hindustan la ni.. tp ni hindustan lama tu yg nak tgk tuh.. :P

♥ ROS ♥ said...

aik xngaku plak :P hahahaha..

♥ ROS ♥ said...

a'ah ros pun harap begitu.. citer hindustan skrg dah xbest :P

Mamamya said...

wahhh..suka2!! ni citer zaman akak blaja kat U dulu...nak tgk jugak lah.. :)