Friday, February 03, 2012

Universal Studio Singapore :)

Ni pulak trip ofis my hubby jugak di SINGAPORE. My hubby check-in kat Hotel Hard Rock untuk satu malam :) Hotel ni paling dekat dengan Universal Studio SIngapore(USS). Just walk in pun dah leh sampai.. Tapi harga dia memang tak layak untuk kita yang nak pergi bercuti..hahaah.. kalau nak jimat korang leh stay at Johor Bharu jer :P

gambar pandangan HOTEL HARD ROCK :)

 My hubby beritahu Pelbagai aktiviti menarik kat sana. Salah satunya TRANSFORMER THE RIDE :) Mesti dan Mesti cuba yer. hihihi.. Kempunan jugak nak rasa macam mana .. Insyaallah akan sampai satu hari nanti :P Sebelum korang dapat masuk kedalam sana. korang akan di viewkan dengan peralatan/karakter yang ada dalam citer Transformer tu :)


 Kat bawah ni pulak, salah satu kedai makanan halal di USS. Sepinggan nasi berlauk ayam tu berharga RM45. Gulpp.. Terkejut gak masa my hubby beritahu harga tu, tapi nasib baik ofis yang sponsor.. Kihkih..
Salah satu kedai cenderahati.. Totally harga memang MAHAL SANGAT :p

ALL OF MONOLAND CORPORATION :)
Lastly, kat bawah inilah gambar Marina Bay Sands hotel towers idaman Ros untuk sampai sana.. hihihi.. tapi mungkin sukar untuk direalisasikan because harga semalamam memang tak mampu sangat :P salah satu sebabnya nak stay kat sana ialah INFINITY POOL.. Nak tengok real :) Next entry Ros ceritakan about infinity pool yer :)

4 comments:

farmys said...

bertuahnya badan dpt g sana.. selalu je dgr org g sana.. bila aku nak sampai..

*Miss Syahnia* said...

wahhh bestnya..
dik tak ikot ker?

takpe pasni bolelah ajak hubby ke sana
bw auni skali..hehe ;)

♥ ROS ♥ said...

insyaallah akan sampai.. :P

♥ ROS ♥ said...

xikot kak.. ofis trip xleh bawak bini..
akk g lah honeymoon sana.. best tau :P hahaha