Friday, January 06, 2012

Trip Ke Hunan, China and SINGAPORE

Assalamualaikum...

Esok my hubby pergi ofis trip Ke Hunan, China and Universal Studio Singapore selama seminggu. Maka tinggallah kami berdua saja. Kali ni katanya musim sejuk sikit so kena lah prepare baju tebal2. Ros suka sangat travel-travel nih tapi maklum lah banyak lagi benda nak buat dengan duit nih :P

Kat hunan ni orang ckap macam forest jer banyak, tapi macam tempat menarik jugak kalau serch kat google :) Pasal singapore tu memang famous lah Universal studio tuh. Ros masih berkesempatan nak jejak kaki di sana, maklum lah ada si tecik Auni :P Tunggu besar sikit, insyallah sampai..hahaah

Peta hunan :)
SIngapore :)
Bab makanan yang paling ros risau kalau berada di negara orang nih, tambah2 pulak ramai pekerja cina yang pergi.. So hubby ros dah siap sedia dengan bekalan makanan dari MALAYSIA.. Memang ada kedai muslim di sana, bak kata pepatah 'SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN'.. Acecehhh.. Hahahah..

tadaaaaaaaa.............stok makanan :P

2 comments:

deena awanis said...

lama nak kena tinggal ni..sian auni ngan mama ey..

farmys said...

bestnya dapat jenjalan negara org..

tak pe seminggu je kene tinggal..