Friday, January 27, 2012

Third iPad

Wah Tajuk gempak nih.. Hahahah.. Bukan nak berlagak yer.. TIDAAAAKKK SAMA SEKALI.. Meh baca citer dulu :p Actually ni dah masuk Kali ke-3 hubby ros beli iPad :) 1st time beli 64gb wifi only. Bila lelama guna rasa tak best pulak bila nak online jer kena Ada wireless and lastly decided untuk jual and beli iPad baru 16gb with wifi and 3G. So blehlah ros online bebila masa je guna CELCOM BROADBAND.

Dah seronok guna iPad dalam 2bulan macam tu, my mom pulak dah janji nak kasi iPad dekat cucu dia. So my mom cakap bagi yang ros gunakan tu and dia Akan bagi cash untuk beli yang baru. Memula ros macam tak nak bagi sebab ros dah addicted dengan games BAKERY STORY(games buang masa) sebenarnya.. Tapi bila fikir balik, dapat yang baru pun ok jgak kan..hahahah.. But still miss my old iPad yang kini sedang berada di tgn kakak iparku.

Satu kepayahan bila new iPad nih ialah nak kena setup, install macam-macam lah.. Compare yang my iPad dulu tu dah banyak games dan functions yang dah bermacam ros buat :)



P/s: walaupun third iPad tapi ros tetap Ada satu je sebab beli jual beli... :p

7 comments:

'idun sa'idun said...

best eh ada ipad..hehehe.. akak ni bila ntah nak dpt guna ipad.. hehehe

♥ ROS ♥ said...

Bg ros Ada iPad snang skit dr hp. Hp Murah pun Xper.. Hihihi.. Nnt dptla guna tu :)

KM said...

bila nak kuar ekk? saya pun tgh tunggu ni hehehe....bukan nak beli gi tp nak tgk features dia...

♥ ROS ♥ said...

Wah en.km salah baca kot.. Hihihi.. Ros citer pasal beli iPad yg Kali ke-3 dah.. Btw iPad 3 Akan kuar in April.. Battery tahan lama sikit Dan lg NIPIS dr iPad 2.. Hihihi

eMMe said...

ipad mahal, mampu beli samsung tablet jew, heeeee~

♥ ROS ♥ said...

SAMA je... Asalkan Ada :) kihkih

~Filzati Zulkepli~ said...

huntunglah ada iPad. wuaaa lama dah teringin iPad. mcm nk meroyan tgk org usung iPad ke sana ke mari. uwaaa! T_T iPad dgn samsung tab mana lg best 7 berbaloi ye? :)