Tuesday, January 31, 2012

kebaikan susu ibu

Assalamualaikum kekawan. 
Banyak kebaikan susu ibu nih kalau korang nak tahu. Ros share kan di bawah :) Apapun kepada mummy yang dah start bagi FM jangan terasa yer. Tak perlu lah rasa nak kutuk orang yang tak bagi susu ibu. Ros memahami keadaan korang yang tak dapat nak beri susu ibu nih :) Tak pernah ada istilah 'SUSU TIADA'
sebenarnya.. Si ibu kena banyak minum air untuk menghasilkan susu yang banyak. Usaha tangga
kejayaan :) Insyaallah semoga anak kita menjadi anak yang baik..

klik untuk zoom yer :)

6 comments:

Tina Othman said...

mmg tak dinafikan susu ibu paling baik

♥ Elin ♥ said...

susu ibu susu ajaib!

pikin said...

ros:kita copy ya u punya pic.baby nie..utk post my blog..tq

♥ ROS ♥ said...

tu lah..terbaik dari ladang :)

♥ ROS ♥ said...

yeszaaa.. :)

♥ ROS ♥ said...

boleh...ros pun copy paste jgak ni :)