Monday, April 25, 2011

Minta Tolong!!!!

Lama tak update blog ni, maklumlah baru lega dari sakit.Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Apa pun kali ni, rizaros nak minta tolong kekawan untuk vote my baby yer kat laman web Pa&ma ni. Saja suka2 untuk menyertai peraduan bayi untuk bulan 4 ni.. :) Click kat sini yer untuk vote my baby NUR AUNI BINTI AHMAD RIZAL.. boleh klik butang undi yer.. Ada yang dah beratus ribu :P tunggu apa lagi...



p/s: Lastly, rizaros ucapkan jutaan terima kasih kerana mengundi :)

Friday, April 15, 2011

Kekawan guna apa???

Assalamualaikum..

Just nak tnya pendapat apa yang kekawan guna apa ek untuk masukkan gambar ke dalam blog?? Saya sebelum ni buh gambar kat photobucket dulu, then copy link and paste kat blog ni. Tapi baru-baru photobucket buat hal jap, abis smua gambar sy tak dapat view.. So kalau boleh xnaklah berulang lagi.. Tak best tengok blog macam tu :P Kat bawah tu gambar bila photobucket ada masalah :(

Tuesday, April 05, 2011

18tahun dah kahwin..

Selalunya kita dengar atau terbaca perempuan kahwin awal tapi ni sebaliknya.. My cousin(lelaki)memilih untuk kahwin awal.. Huhu. Memang perkahwinan ni mengejutkan seluruh family. Apapun semoga mereka ni berbahagia dan dirahmati Allah :)