Monday, December 05, 2011

B'day Party Papa & Nur Auni

Assalamualaikum kekawan...

Alhamdulillah settle jugak birthday party my hubby and gegurl NUR AUNI. Birthday diorg ni selang sehari jerk tapi Ros celebrate sekali bcuz jimat sikit :p birthday party ni sambut ala versi sendiri untuk family jer. Insyaallah bila AUNI dah pandai makan kek, kita buat besar sikit.. hehehe.. Pada hari tu Ros sempat masak nasi minyak and spagetti. Yang lain semua berserah pada yang lebih LAYAK untuk membuatnya. Kihkih.. Mcm kek, Ros order online dengan KAK ANNE dan lasagna tu Ros order dengan member hubby, KAK LIZA. Semuanya puas hati and sedap sangat. Pasal decoration lak, Ros cuba buat sendiri, tu yang ada comot and tak kemas sangat.

birthday girl :)
Happy sangat sebab family my hubby datang untuk celebrate sekali. :) diorang memang sporting habis. Auni pulak bila orang datang umah dia, dengan semua orang dia nak pergi, so sempat lah mama dia buat keje sikit-sikit.


7 comments:

Mrs Nageb said...

Bestnya...double the celebration..

:: Mrs.Eady :: said...

nice!

ifnirsweet said...

byk nye makanan :)nyum

farmys said...

bestnya, hepi besday ye auni..

safiyyah osman said...

comeynya auni...geram tgk!cantik cupcake tue..:)...

♥ ROS ♥ said...

Kak iela: a'ah double.. Celebrate sekali jimat byk..hahah..

Mrs.eady: tq... Hihihi

Ifnir: a'ah byk sbb ramai gak yg nk sumbt masuk mulut tu.hahhaah

Farmys: maceh2...

Kak pya: anak kak mesti lg comey..hihihi... Haa cpat book cupcake untuk baby..kihkih

Toko Online Baju Couple said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya