Friday, November 18, 2011

IPAD wifi DAH PERGI.. ipad 3g dah datang!!!

Wah tajuk macam sedih+happy jer.. kihkih.. Sebenarnya my hubby dah jual ipad yang kat bawah tu sebab nak beli ipad 3G. Susah sikit ipad wireless nih sebab hanya bergantung pada wireless :P Semalam ada COD dengan seseorang yang nak jual ipad dia. Ipad 3G masih dalam keadaan baik cuma berwarna hitam compare dalam gambar ni berwarna putih :) Apapun jom layann gambar yang tiada kaitan :)

masih belajar untuk menggunakannya.. :P
muncung baikk punya... :P

No comments: