Tuesday, November 15, 2011

Birthday Princess AUNI

Birthday AUNI ni di sambut oleh my family di KELANTAN. Sebenarnya diorang ni nak buat suprise tanpa diberitahu tapi tak jadi sebab Ros terlepas flight untuk balik jadi terpaksalah diorang hold kan birthday nih untuk keesokkanya. Sorry yerr.. :P My family sambut birthday awal sebab Ros jarang dapat balik and berkumpul macam ni :) Apa pun kek memang sedap sesangat.. Bukan AUNI yang makan..kihkih!! Nantikan pula versi mama auni pulak yer  (。◕‿◕。)

tajaan SECRET RECIPES :P ada kesilapan atas kek.. perasan tak???





bergambar dulu sebelum makan...
 bersiap sedia nak potong kek :P

pasangan romantik.. opsss kduanya adikku sebanarnya :)

3 comments:

irenedahayu said...

hepi besday shayang antie.... jadi anak yang baik dan solehah ya...

aanie said...

happy besday auni comel...

perasan...dia tulis 1th princess auni...hehehe....

♥ ROS ♥ said...

irenedahayu: maceh2... insyaallah jd anak yg soleh.. nk jumpa adammm... hihihi

aanie: maceh2.. haa tu lah xsengaja kot ;P