Monday, October 17, 2011

Duta aiskrim malaysia

Wah dah lama ros tak mengadap depan komputer nih. Entry sebelum ni semuanya schedule siap-siap.. Huhuhu.. Bercerita tentang our life alhamdulillah semua sihat. My little NUR AUNI ni dah makan macam-macam lah termasuk laksa. Al-maklumlah mama dia hantu LAKSA. Alamak dahh out of topic nih.

Berkenaan topik di atas, ni lah duta aiskrim malaysia di rumah :P makan mengalahkan mama and papa dia..

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

ambbboiiiii sedapppppnyer...

nakk!!

pandai mkn eskremm ehh...x sejukk ker..

farmys said...

pandainya..

nak chikit..

.:Mrs. Engineer:. said...

x sejuk ke...hehe

♥ ROS ♥ said...

Elin: kalau nak kna la mai penang..hihihi.. Sejuk tp dia suka..hahhaha

Farmys: mai lah umah ros.. Kihkih... Nak byk pun bleh :p

Mrs.engineer: mmg sejuk, tapi dah diblut dengan tisu untuk dia pgg.. Mgkin sdap kot xkisah sejuk atau tak..hahah