Friday, September 09, 2011

Kisah Raya kami

Assalamualaikum kekawan..

Arini baru ada semangat sikit nak bercerita panjang nih. kihkih! Mengenai raya tahun ni, Ros beraya di umah mertua di Cherok To'kun Bukit Mertajam, Penang :) Rumah kami taklah jauh sangat tapi dikira balik kampung la yer. My mum tahun ni raya di KELANTAN. Meriah sangat bila dengar suara diorang dalam tepon. Jelessssss.... Tapi Ros pun enjoy sangat di rumah My MIL ni.


Rumah wajib kami pergi. Rumah TOKNEK auni. Alhamdulillah TOKNEK auni yang kat sebelah saya tu masih sihat walaupun dah berumur 84tahun :)

Setelah penat beraya......

hehehe.....
 Bercerita tentang raya kedua, my little NUR AUNI ni kena jangkitan kuman pulak kat mata. Mungkin sebab pulang dari berjalan/beraya, tak mandikan dia and terus kasi tido. Ye lah, Ros ingat takpelah tak salinkan baju dia sebab dah lewat malam tapi  lain pulak jadinya.

budakk moolat sakit mata.. Baru bangun tito... :P

2 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

alololo..ciannyerr..tetiba mata lnda lak berdenyut tgk gmbr auni nih..

♥ ROS ♥ said...

Belinda: aih jgn... Ckp sakit bnda lain..hahhah