Thursday, September 22, 2011

KALAULA BINATANG PUN ADA FB??

Sekadar lawak-lawak... Jgn buat spekulasi lak... Ni pun copy paste je.. Hihi...

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka? Huhu..

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu!

KUCING BETINA: “Anak I yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang
disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension..!!

2 comments:

farmys said...

haaha.. lawak gak..
tang binatang yang bawah sekali tu kelakar..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hahaha..tmbh2 yg babi tu..:)