Monday, September 26, 2011

Dah jatuh!!! jom pakat beli..

Mesti korang tertanya2 apa yang dah jatuh ni. Ros nak share dengan kekawan about gold nih. Sekarang harga jatuh sesangat jom pakat2 melabur/membeli. Tak rugi kalau ada di rumah. kihkih!!

klik sini untuk harga semasa :)

10 comments:

Tina Othman said...

wow, saya pun minat dgn pelaburan emas ni =D

farmys said...

saya tak buat pelaburan emas.. tapi kumpul sikit2... mana la tau..

Sabtu lepas beli emas harga RM166. Masa tu harga pasaran masih RM205. Nasib dia bg murah, kalau tak menyesal pulak..

kakcik said...

Kena buat survey ni. :)

♥ Elin ♥ said...

yer betul tuh!!!!!
0.4% pulak tuh...

jum beli emas (pelaburan mybank) ;)

SYANI said...

Wah... mokcik kayo...

ZaNa aDieyZa said...

akk x pernah try lagi pelaburan emas ni..

p/s: ros, MAB tu apa? bgtau details kat akk boleh? ni email akk, adieyza_1110@yahoo.com

♥ ROS ♥ said...

tina: jom2 kak.. syok oo, simpan duit dlm bank pun xnaik byk mcm ni.. hihi

farmys: kalau kak kumpul pun xleh naik mandadak mcm tu..insyaallah ada rezeki akk nnt..jgn isau..

elin: jom2...

syani: amin.. mana tau dah ada rezeki kita kan...

adieyza: jom la try kak... untung sgt..

.:Mrs. Engineer:. said...

emas bape eh skang?nk bli rantai kaki...hehe

♥ ROS ♥ said...

Rm170 kot segram.. Xtau sgt emas 916...hihihi

IdaShazana said...

beli emas time mahal, konon takut emas naik. rugi rasanya