Monday, September 19, 2011

cuaca manja semalam

berkisar tentang cuaca semalam memang best sangat. Taklah panas sangat, mendung and hujan renyai jer. Hihi. And minggu ni dapat la kami sekeluarga rest kat cuithome. Sebelum ni asyik berulang alik umah my mom n my mil jer pada hujung minggu. Al maklumlah rumah kedua2nya tak jauh dari rumah kami. :P kat bawah ni pulak gambar yang di snap semalam...

3 comments:

ijA said...

senang je..rumah dekat2..

ZaNa aDieyZa said...

kalau rumah parents & mertua dekat ni mmg senang kan.. rumah parents zana pun x jauh dr rumah mertua zana.. ulang2 banyak kali pun x penat.. hihihi

♥ ROS ♥ said...

Ija n zana: kdg2 xbest jgak coz xdpt nikmati umah sendiri.. Hubby xska jejalan..haha