Wednesday, September 21, 2011

Business Paling Cute

Banyak banyak business yang ros jumpa, business ni la yang paling cute and masih belum ada saingan.Petai dia ni memang fresh sebab tu dia buat penghantaran hanya 2kali dalam seminggu. Selalunya sperti baju baby, shawl, tdung express dah banyak orang buat kan?? Apapun ros doakan semoga business ULAM PETAI DARI SELAMA ni terus maju. Insyaallah.. Amin...


4 comments:

umi's cup cake said...

Patut di jadikan contoh ni..semoga berjaya hendaknya

F a i z a h ' s said...

Wah...petai dia pos??tak berbau ke??hehe...ish xsure kan sbb sy xmkn petai...

farmys said...

cam tak caya lak ada org jual petai online..

bagus2!!

♥ ROS ♥ said...

Umi: harap2 la.. Semangt berbusiness ni...

Faizah: ros pun xmkn petai..hihihi.. Sma2.. Mgkin dia baluttebal kot..lgpun petai ni fresh xdan nk bau lg kot..hihi

Farmys: mmg xcaya kan.. Tp rezeki die kan... Hihi