Saturday, August 27, 2011

Tiada gigi sebab ais???

Takut jugak dengar statement tu. Hahaha.. Apapun doktor kata lambat tumbuh gigi lambat buruk.. Yeayyyy!!! Saya start ajar my baby rasa makanan start umur 3bulan. Tak kira apa yang kita mkn saya bagi rasa. Ais takpayah kira la, masuk je 6bulan aiskrim pun dah makan. Doktor kata takpe sebab bagi perut anak lasak and tak mudah kembong. Alhamdulillah my little NUR AUNI masih sihat dan membesar dengan sempurna tapi gigi masih tiada.. Hahaha... Tanda-tanda nak tumbuh gigi masih belum nampak :p


 P/s: CEpat tumbuh gigi yer cayang NUR AUNI.. Mama dah tak sabar nak gosok gigi kamu.. Kihkih!

2 comments:

Mrs Nageb said...

Sabau ye dik..huhuhu :)

♥ ROS ♥ said...

Mrs.nageb: sabar ttap sabar.. Tapi nk tgk rupa dia ada gg..hihihi