Monday, August 22, 2011

Rindu blog...

Assalamualaikum..

Dah 22hari kita berpuasa. Cepat sungguh masa berlalu. Bulan yang indah ini akan meninggalkan kita hanya 8hari lagi. Huhuhuhu. Apapun maaf lar sebab tak berupdate blog selama seminggu sebab busy sangat duk ulang alik balik kampung. Hehehhe.. Boring jugak tak dapat baca entry kekawan yang best2, maklumlah 'no' internet bila berjalan atau kuar dari my house :p

P/s: Tak dapat nak buh gambar sebab update melalui benda alah tu. Wayar tenet kat rumah rosak..uwaa

2 comments:

Lizan said...

takpe ros..pas ni ros pulun update blog.. siap tepek gambar ketupat rendang lagi ... ku rindu mu juga..hihi

♥ ROS ♥ said...

Waa bereh tu... Maklumla busy ngan anak je..kihkih..bru sorg :p