Thursday, August 11, 2011

CUithOmes >> Tempat kami berteduh..

Alhamdulillah dah dekat 2tahun kami berteduh di sini. My hubby beli rumah ni masa kami baru bertunang :) Apapun, rumah ni lah menjadi penghibur duka lara kami bersama. Ekekek. Pada mulanya memang gayat duk tinggi nih tapi lama-lama hilanglah semua tu :P

yang bulat tu lah area rumah kami. 24th floor from 28th floor :P hehehe...

11 comments:

Mrs Nageb said...

bestnya ada rumah sendiri dah kan.. :)

rizaros said...

Alhmdulillh nnt rzeki akk sfmly lak yer..amin.

2a2i said...

Salam kenal tima kasih kerana menjenguk blok akak.....tinggingginyer.....mesti suasananya nyaman dan sejuk....

MrS. F!zA said...

hah?24? ngeri kitaaaaaaaa..
umah kita tgkt 7..tkdelah tggi sgt

aLyNnZ said...

hi ros, i will follow u..

waa...cantik umah ros..best kan biler dah ada umah sendiri nak wat apa pun x kisah..

aLyNnZ said...

ros, alynn dah share resepi..selamat mencuba...

http://alynnluvshamza.blogspot.com/2011/08/resepi-nasi-impit-goreng-meletop.html

wahida said...

ni apartment mewah ni...

tunjuk la deco rumah...hehe..

farmys said...

wah, tinggi tu.. kalau saya mesti gayat..

sukasuki said...

home sweet home.

Idah said...

alhamdulillah...walaupun tinggi tp ia tetap syurga dunia bg sang isterikan...ada tempat berteduh, tak usah2 pindah randah sewa umah orang.

♥ ROS ♥ said...

2a2i: sejuk mmg sejuk kak... P hbuk mmg byk..hahah

Mrs.fiza: mula2 mmgngeri tp lama2 dh biasa...tinggi lg pun xpa..hahahah

Alynnz: haa btui2 nak buat apa pun xkisah.. Tp duk umah mcm ni sunyi jerk... Huhu

Wahida: deco umah xcntik..maluuuu....

Farmys: dah lali bila lama2..hihihi

Sukasuki&idah: alhamdulillah rezeki kan.. Hihi