Tuesday, July 05, 2011

Raja buah!!!

Ni nak bercerita tentang raja buah :) My hubby ni memang peminat setia sungguh dengan raja buah ni iaitu DURIAN. Ada banyak jenis tentang durian ni, tapi yang paling rizaros suka ialah durian susu. Rasa pun lembut and berlemak jer. :P My hubby ni tak kira di mana orang jual durian, mesti nak singgah beli :) hehehe.. Sampai ke my baby NUR AUNI pun kena rasa durian nih..  Enjoy this pic yer, jangan terliur plak ... Ngee...

Wah berkedut plak isi durian tu .... :$
Marvellous.. Nyummy.............

21 comments:

aanie said...

perghh...meleleh air liur ni...

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH cantik nye colour dia.. kuning diraja tu ..

* salam kenalan dr fazilzurakil

kotak bulat said...

peh! kuningnya! ish..nak jugak la

rizaros said...

aanie: meh2 penang, ros blanja ..hhehee

rizaros said...

fazilzura: memang kuning.. syok tgk kaler dia :)

kotak bulat: meh la penang :P

Acik said...

sedap tp tekak sakit ler ...

Mrs Nageb said...

Ni yang buat terliur ni...harituh aik kg,sbb dah terlampau banyak,sampai dah muak dah..skrg terliur semula..huhuhu

sukasuki said...

erk..mana leh tahan tgk ni..sedap nye gaya nyaa...ohhh

Azzah said...

pergh...saya hantu durian walaupun hanya tengok gambar

Edy Ramanov said...

yeah edy follower ke-400 hehehe. edy jugak singgah sini nk bgi semangat berblogging.

[cakap dengan slang usop wilcha] durian - my father favourite

hehehe

rizaros said...

acik: bleh mkn lorr :P

mrs.nageb: jom kita mkn lg.. mmg muak lpas mgadap lma.. pastu terliur blik.. hhah

rizaros said...

sukasuki: erk.. jomla mai sini, ros blnja :P

rizaros said...

azzah: smalah dgn hubby, mmg hntu.. sy bru start mkn lpas kwen :p hehe

rizaros said...

edy: trima kasih.. duk tggu lma nih yg ke-400...

msredcheesecake said...

Cik ros,
Tak tahan tengok....

Fad said...

dia ley geng ngan cf..cf hantu gak..nmpk je org jual msti singgah..haha..follow cni..:)

rizaros said...

msred: mmg xtahan la... :p puan doh :P

rizaros said...

fad: 2 lah, xtau nk kata apa dah.. msti bli tu yg penting :P

azu said...

wahh..sedapnya durian. dtg gegar blog jap..xjumpa entry gegar blog julai 2011 kt blog awak..hehe..singgah sini jelah. dtg singgah blog Azu ye!
http://azumie.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

aku dan segalanya said...

wahhh...sedappppp....

dah follow awk....

Sola Hadi said...

sdpnye...dah lame tak makan yg mcm ni