Thursday, July 28, 2011

Auni dapat tengok TRANSFORMER

Yeayy.. Dapat jugak mama little NUR AUNI ni tangok wayang citer TRANSFORMER sampai abis. :) Kalau tak kerana saya dah janji dengan anak sedara, memang tak pergi tengok tapi janji tetap janji. Hehehe.. Apa pun citer ni taklah seganas transformer yg kedua dulu. My little NUR AUNI duk dalam pawagam tu macam orang tak dengar apa-apa sebab dah disumbat dengan kapas and pakai topi..hahahha..
Ni lah muka NUR AUNI lepas tengok citer TRANSFORMER tu.
 Buat nak jadi citer, lepas kami sekeluarga duk posing2 ni adalah satu kejadian mengejutkan jugaklah. Masa tu bunyi kuat macam bnda jatuh. Pusing tengok kasut anak chinese tu tersangkut di escalator. Nasib baik uncle tu cpat2 tarik kaki anak dia. Kalau tak, mesti tak dapat dibayangkan.. Takuttt... :(
Bahaya btul..Kasut sport pun leh kna...

6 comments:

bella bellitos said...

wah auni makin tembun akak. nak picit2. pandai mama jaga ye.

farmys said...

best la dpt tgk wayang.. nk bawah Damia tgh wayang? bertuah la. dia melalak je la dalam panggung tu mengalahkan transformer..

huhuuu...

rizaros said...

bella: meh picit2 :) hehhehe..

rizaros said...

farmys: insyaallah boleh.. auni tido jer.. heheh..bgn pun duk tgk trnsformer gak :)

mummy_ayu said...

ala tomei2...

.:Mrs. Engineer:. said...

tembamnye auni...

btw, tkt nye lh klo kaki tersepit kt eskalator tu..