Sunday, June 26, 2011

Pertama kali jatuh :(

Ini mengisahkan about my baby NUR AUNI .. Jatuh katil apabila si ibu dan ayah tido tanpa sedar. :P Maklumlah my hubby letih drive kreta semalam dari KL and saya pulak masih lali dalam tidor, Tetiba bunyi gedebuukkk, terus tersedar and dah dengar my AUNI nangis kuat. Apapun, alhamdulillah my AUNI tak der kecederaan apa2.. Semoga dia lebih ceria2 bila dah bangun tido nanti :)

8 comments:

♥ Elin ♥ said...

perkara biasa klu baby jatuh katil tuh..hihiihi
nasib baik auni x der apa2...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

Rania dh 2 kali jatuh katil... mase tu mmg nieza ngantuk sgt.. tak sedar die dh kat ujung..esoknye, trus pecat katil...

~rizaros, kalau baby tak demam or lain mcm after jatuh, takpe.. kalau start mcm lain je, better bawak pegi klinik... ade org pesan kat nieza mcm ni

Mrs Nageb said...

Alah siannya kat auni..huhuuhuhu...nape tak tido bawah je yang..huhu :)

rizaros said...

elin: alhamdulillah risau jgak msa jatuh tu.. dh jd pkara biasa lak untuk semua :P

rizaros said...

nieyza: alhamdulillah lpas angkt dia dr ngis trus syum n jelir.. :) maceh kak bg info..

rizaros said...

mrs.nageb: dh xpakai katil.. guna tilam jer..tp tilam tu tinggi 1 kaki.. :P

wardah said...

Alala cian dia, mama dia penat sgt la tu. Biasa tu for babies. Kalau dia tak meragam lepas tu OK lah dia. Hehe

.:Mrs. Engineer:. said...

siannye auni jatuh...nasib xde pape