Wednesday, June 15, 2011

Nak buat entry pasal tu jugaklah..

Mesti tertanya entri apa lah sy buat ni... Wah semua orang hangat perkatakan pasal NORA ELENA. Actually rizaros pun layan jugak dari episod ptama cuma taknak lah obses diri pulak. Wah gituuu :P Citer memang lah best, mulanya tak lah rasa best sangat tapi selepas tgk 'keromantikan' SETH TAN tu jadi makin best and terlebih jeles pulak. Hmm buat apa nak jeles, nama lagi berlakon kan?? hahhaha... Kalau sesiapa dapat suami mcm tu memang rezeki lah Allah bagi. Alhamdulillah my hubby walaupun bukan terlebih 'keromantikan' tu, rizaros tetap sayang dia..(Kembang nanti nih) :P Ehem2..



5 comments:

Mrs Nageb said...

kan dah kate..best jadi housewife leh tengok citer citer ni...akak tak dapat lah dik oi... huhuhu

wardah said...

kita tengok juga. tapi benci gila dgn yvonne tu! haha

rizaros said...

mrs.nageb: kadg2 ada jugak boring dia kak.. akk sbar yer..jgn sedih2 :)

wardah: samalah..smpai hati dia wat mcm tu..bhya org mcm dia tu :P

ct N honey said...

kadang2 terlepas gak tgk..tapi x lama lagi dah nak habis dah

Promo video sinopsis Nora Elena minggu akhir
Parti tonton dan video bloopers nora Elena
OST dan lirik drama Nora Elena (6 buah lagu semuanya)

rizaros said...

cthoney: blog akk dh bca awal lg :P xsabar nk tgk episod last :)