Tuesday, June 28, 2011

FAIDZ&ISWIDYASARI's wedding

Assalamualaikum kekawan.

Baru-baru ni rizaros dan family pergi ke KL untuk wedding my hubby's cousin ni. Kami bertolak pada pukul 4ptg hari jumaat dan selamat tiba pada pukul 10mlm di rawang :P Pada mulanya kami sesat juga nak cari rumah my cousin ni walaupun guna GPS sebab ada 'PILOT' salah bagi info. Apapun minta maaf yer kat 'pilot' tu, kami sekeluarga tak terasa apa pun.. ngeee... Seronok lagi ada dapat pusing2 dlm town rawang tu.. hahaha. Wedding ni antara MALAYSIA VS JAKARTA tau.. Jodoh di tangan Tuhan. Siapa sangka kan??Cantik sungguh pengantin pada malam tu. Majlis ni diadakan di Merak Kayangan Ballroom :)

Ketibaan pengantin
Pengantin sedia direnjis. Hikhik
Bacaan doa
Rakan artis pun turut ada :)
kakak ipar(PILOT yang sy mksudkan tu..hehe) and my MIL
Anytime, anywhere mesti ada gambar dia nih :P (adik ipar yg tua setahun dari sy)
My 'kecik' family(ketiga-tiga besau) hahaha

5 comments:

farmys said...

comelnya anak.. siap pakai reben merah lg..

aanie said...

wah, dapat org jauh tu...tahniah utk pengantin...:)

rizaros said...

farmys: hehhe.. org pgge dia present ari tu :)

rizaros said...

aanie: 2 lah..jodoh die.. sllu tgk drama jer, kali ni tgk real :P

noor said...

wah bersanding di plamin kuning
lawa juga kan warna kuning