Tuesday, June 21, 2011

6 bulan dah XL..

Ini kisah NUR AUNI pulak. Alhamdulillah dah 6bulan++ anak mama ni bersama. Sekarang NUR AUNI dah boleh angkat dada sikit, tapi ada some baby dah boleh merangkak. :) Pasal XL tu pulak ialah saiz pampers my baby ni pakai. Cepat bebenor dia pakai saiz tu. Kadang2 heran jugak kenapa la cepat sangat berubah saiz pampers tu tapi terpaksa je lah sebab kecian tengok bekas pampers di celah paha dia :P Alhamdulillah berat my baby dah 7.5kg. Baby korang macam mana ea?? Awal ker dah bg XL??

Ni lah gambar my baby yang dah pakai size XL tu.. huhuhu

10 comments:

mizzkechique said...

wahhh..tomeynya dia..

Mrs Nageb said...

comel auni dalam walker...wah cepatnya pakai XL.
Mareesa masih pakai saiz L sampai sekarang..

rizaros said...

mizz kechique: comei la miss kecik ni... :) hehehe

mrs.nageb: tu lah kak, bdan tak besar mana, punggung n paha yang besar...genetik kot..hahhaha

♥ Elin ♥ said...

6 bulan da saiz xl?mmg semangat ank awk nih...tgk tuh dlm walker comel jer dgn pipi die yg selambak tuh..nak cubit jer nihh..
skg da mkn solid fud kan..

farmys said...

wah tembamnya.. anak akak yg sulung 2th pun masih L.. mungkin boy punggung kecik kot..

tak pe janji baby selesa..

rizaros said...

elin: 2 lah besar pggung n paha dia... dah mkn solid sjak 4month++ lagi.. hehhehe

rizaros said...

farmys: wah bestnyer..jimat pakai size kcik ni... byk2... saiz makin bsar jumlah kurg.. :(

mummy putra arfa said...

wahh hebat auni..arfa lak kene ikut pampers jika pants n hggies kena XL le jika drypers L je... xtaw naper.. huhuhu auni punggun besar cm mama n papa.. xheran la kan...hahaha gud grl auni bucuk :PP

mummy putra arfa said...

wahh hebat auni..arfa lak kene ikut pampers jika pants n hggies kena XL le jika drypers L je... xtaw naper.. huhuhu auni punggun besar cm mama n papa.. xheran la kan...hahaha gud grl auni bucuk :PP

Ina Hashim said...

anak akak 8++kg tapi still pakai huuggies size M...