Thursday, May 19, 2011

Shin Chan ker???

Shin Chan?? Actually cartoon ni jarang tengok tapi bila see my baby's face ada jugak teringat kat shin chan tu. Hahahha.. Apa pun saya tak kata dia like shin chan kerna doa ibu tu kan berkat :P chewaaah.. Alhamdulillah my NUR AUNI dah cecah 5bulan++ and dah start makan :)

6 comments:

Mrs Nageb said...

auni...

makin comellah...rambut lak lebat... :)

♥Mrs.Eady♥ said...

comel nyerrrr... :)

Lizan said...

uh semangatnya auni, 5 bulan dah start bagi makan apa.. masak ke instant.. sin chan pun sin chan lah auni ... hehe

rizaros said...

KAK KHALEELAH: biasa je kak :p

mrs.eady: maceh2... :P

lizan: bg mkn nestum jer... xstart msak lg.. kdg2 bg puri buah :)

*Miss Syahnia* said...

bambam auni..tomeyyy

kotak bulat said...

gerannya tgk pipi dia...comell