Wednesday, May 25, 2011

Selamat Tinggal!!!

Wah topik mesti menyedih tapi bagi rizaros ia amat menggembirakan.. Yipppiii... :) Auni dah tinggalkan puting and buaian dia. Dulu kalau pergi mana-mana pun mesti kena bawa puting dia. Tapi alhamdullillah sekarang tak lagi. Orang kata kalau baby start guna buai dia jadi ketagih, tapi tidak to my baby. Hanya sekejap aje :) Wah perasan gitu :P hehehhe...


9 comments:

Mrs Nageb said...

nice dik :)
hug n kisses to auni :) good girl

aanie said...

macam mana ek cara nak buang puting??

Tina Othman said...

buat mcmana tu nak stop kan puting dgn buai??

♥Mrs.Eady♥ said...

ala tomey nyer anak :)

ct N honey said...

elok lah tu dah berhenti,..selalunya mmg susah nak berhentikan puting kosong ni...mcm mana petuanya

Apakah anda tahu tentang Neural Tube Defects?

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

yeay!! good job auni ^^

rizaros said...

mrs nageb: tq :)

aanie, tina n ct honey: dh gtau kat blog :)

nieyza: tq2..yeayyy!

*Miss Syahnia* said...

snang nya auni lpas
puting..slalunya kalo
dah puting msti smpai ke beso..

nak buang kene sapu sirap
kat puting ckp drh tikus
baru tknak puting dah..
itu lah slalu akak cik ain bt
kat anak2 dia..hehe

auni mmg gud girl.. :)

Ulam Kerdas said...

bagus tu..kalo selalu sgt guna puting nnt gigi tumbuh senget...

salam kenal :)