Tuesday, May 17, 2011

KruShers................!!!!

Assalamualaikum....

Lama tak update blog nih, maklumlah sibuk jaga baby.. Hahahha... Apa pun saya tetap di sini untuk update blog nih. Hari ini nak cerita tentang KFC KRUSHERS ni.. Wah formal pulak ayat.. Hmmm, KFC krushers memang sedap bangat.. Dulu masa preggy ketagih MILO MCFLURRY dari MCdonaLd tapi sekarang KFC pulak wat kluar Krushers yang seakan-akan MCFLURRY. Krushers yang paling diminati ialah MOCHA. Entah lah knapa dari dulu memang minat sangat perasa yang ala-ala nescafe gitu. :P

7 comments:

Puan Kutu said...

uii sedap..tak rasa lg yg nie..;)

ct N honey said...

saya pun belum rasa lagi ni..Lembik namun banyak khasiatnya

rizaros said...

puan kutu : rasa la.. mmg sedap.. :)
ct honey: cepat2 nnt kempunan lak.. haha

Ilhamny.com said...

tapi tak semua KFC ada krusher nih..menci kalau beria2 pergi KFC, tgk2 rupanya xde kat situ..

rizaros said...

ilhamny: oh ya ka?? xpe2 nnt cari tau.. mesti xde limited edition krusher ni.. :)

♥Mrs.Eady♥ said...

alamak nk kene try nih! :)

*Miss Syahnia* said...

tak prnah try lagi..
tgk pun mmg cam sodappp