Monday, April 25, 2011

Minta Tolong!!!!

Lama tak update blog ni, maklumlah baru lega dari sakit.Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Apa pun kali ni, rizaros nak minta tolong kekawan untuk vote my baby yer kat laman web Pa&ma ni. Saja suka2 untuk menyertai peraduan bayi untuk bulan 4 ni.. :) Click kat sini yer untuk vote my baby NUR AUNI BINTI AHMAD RIZAL.. boleh klik butang undi yer.. Ada yang dah beratus ribu :P tunggu apa lagi...



p/s: Lastly, rizaros ucapkan jutaan terima kasih kerana mengundi :)

9 comments:

umi's cup cake said...

umi dah undi sampai jadi 444..so good luck ya..

ct N honey said...

saya pun dah undi..hrp menang..

muCux said...

anda di tag sila terjah

http://ladolcemucux.blogspot.com/2011/04/gugu-gaga-2nd-ga.html

fadlisabri said...

nice blog...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

ariana's said...

Aunty Ariana dah undi untuk baby Auni yang comel..Good Luck Ye.dah 7 ribu lebih tu..:)

KM said...

Jom AF UnDI AUNI hehehe.......

H.U.S.M.Y.N.A said...

Good luck....Jom join GA saya jom!!

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum join contest Aku Ingin Berubah dengan Nadh nak?

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

*luv Syahnia* said...

gud luck dik

p/s:akk pun dah lame tak dtg sini
rindu same kamu, hrp adik n baby dlm keadaan baik2 saje ;)