Friday, April 15, 2011

Kekawan guna apa???

Assalamualaikum..

Just nak tnya pendapat apa yang kekawan guna apa ek untuk masukkan gambar ke dalam blog?? Saya sebelum ni buh gambar kat photobucket dulu, then copy link and paste kat blog ni. Tapi baru-baru photobucket buat hal jap, abis smua gambar sy tak dapat view.. So kalau boleh xnaklah berulang lagi.. Tak best tengok blog macam tu :P Kat bawah tu gambar bila photobucket ada masalah :(

7 comments:

Eza Ridzwan said...

akak uplod dari desktop je..miahahahaha...

Rin_Aff said...

sama mcm kak eza...upload gune desktop aje...
saya tak pernah guna photobucket...
jeles tgok org lain guna...
nak wat header mcm Ros tu kena gune photobucket eik..?
plz show me how..?hihihi..

dtg dengan niat nak follow..terlupe yg saya dah follow rupenye...

keep in touch ya...!

saya YANA said...

jangan risau.. mende ni kejap je.. sekarang da okeh kan?..Yana punya da okeh..

Yana pon wat edition baru dan upload balik kat potobaket tu.. kot2 ade hal lagi ke kan.. hehe..

rizaros said...

eza: gmbr yg upload tu xleh buang ea??

rin: gmbr tu amek kat shabbyblog n hubby buh gmbr n edit in photoshop, xguna photobucket..photobucket tu guna untuk buh gmbr jer... :)

yana: tu lah takut dia blackout lagi jadi nmpak serabut kat blog tu :)

SyEraa said...

sy upload terus dr desktop jgekk..so xpena mngalami masalah ini..

happy blogging yee akak! syera follow blik :D

Fauzan 'Jahn' Abas said...

as salam

saya buat kunjungan balas...

gambar yang kita upload dari destop akan disimpan di picasa web album...

boleh je nak buang kalau masuk picasa web album tu and delete... kalau ada account google untuk blogging, automatiklah ada picasa...

cubalah try tengok dulu...

deeya said...

potobaket tu ape ?? ta tau pun ! huhuhu ~ slame nie upload kat desktop je terus :)