Friday, March 04, 2011

Rindu PLKN :(

Saat yang tak dapat dilupakan.. Mulanya dapat surat memang takut nak pi.. Dengar cerita macam2.. Sambil merayu kat mak, tak mau pergi. Akhirnya terpaksa patuh and ikut arahan kerajaan.. Memula sampai memang boring. Minggu pertama yang amat boring. Boring+takut semua ada. Selama sebulan masih menangis di sana. Setelah menjalani latihan selama 2bulan++, rasa hepi+seronok+gembira+best semua ada di kepala sy(sama maksud jer tu) :P Rasa tak mau balik umah, nak stay kat situ jer rasa.. :P Lagipun macam2 aktiviti yang menarik dapat sy buat.. Paling best ialah FLYING FOX.. Ya allah memang kecut perut nak naik, bila naik xpuas sbb nak naik lagi.. Hehhehe... Dah 3tahun berlalu, masih segar di ingatan.. Rasa macam nak pergi lagi..... :) Tapi kalau dapat lagi, memang TAKMAU PERGI DOH :P





P/s: KOMPENI BRAVO SAJA... BRAVO,BRAVO SEDIA!
~~>>PLKN SIRI 05/2008

10 comments:

Ati Masrif said...

as salam,

muda lagi puan blog ni

^_____~

KuLiN said...

salam puan =) comel babay..hihi
btw,best la dpt pegi plkn..saye xdpt pon T_T cedeyyy.....

KuLiN said...

eh silap
babay*..maaf typo..hehe

Arol Mubin said...

Arol dapat PLKN! Tapi belum tahu kumpulan ke berapa. Mungkin yang kedua. :)

Dah join HeartBeat belum? Kalau belum, KLIK SINI! Rugi tak join. :)

Novelgurl said...

Salam..waa.bestnya g PLKN ..urmm..x dpt..alala

KuLiN said...

salam ,u was tagged :
jom ke belog saya,contest si dia istimewa =)

*luv Syahnia* said...

akak lngsung tak dpt pgglan pun
ikot ati cam nak join je.. ;)

fiefamohdali said...

hi mummy muda..=)
datang balas kunjungan dan follow..

Hanim Mahali said...

bestnya dapat pergi PLKN ni...tak dipanggil pun dulu...=(

AinSyaz said...

:) saya pun PLKN gak dulu! kumpulan 2 siri 5/08. ni PLKN kt mane? sy kat sarawak! best!