Friday, March 11, 2011

Nak Balik Kampung :P

Yehaaaa... masa yang dinanti-nanti telah tiba... Pagi ni adalah perjalanan my baby yang paling jauh iaitu "KELATE'.. Sebelum ni masa umur 2bulan, my baby dah pergi KL tapi faham-fahamlah KL dah tak jauh dah dari Penang. Insyaallah kalau tak ada halangan, kami berdua akan stay di sana selama seminggu. Papa sabar jap yer and maceh byk2 sebab kasi kitaorg stay kat sana.. Hehehe.. Semoga perjalanan kami sekeluarga selamat sampai..


Auni dah tak sabar nak balik kelate la mama :P

16 comments:

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
Nak itu boleh? tak pun tolong belikan baju batik 5 pasang. Hehehehe

Puan Kutu said...

Comelnya baby..:)

azian said...

ros...
sory2...lamabt berkunjung...sgt sibukk...sy dah follow...thanks singgah ke blog saya...sgt dihargaiii...salam kenal (amboiiii...dah melalut dah nihhh)..ros...bestnya balik kelate...nak ikut g wakaf cik yeh...lama dah tak g...heheheh

azian said...

ros...restoren yg cenderawasih tu bukak tak hr sabtu atau ahad...?mcm nak pg jek...bestnya makan udang n ketam lembut tu???
bg la info lagi kl ke sana nak stay kat mane...thanks...

bella bellitos said...

kiutnye kiutnye baby auni

Princess Nur said...

semoga selamat sampai ye ros..salam kenal jugak, tq singgah my blog :)

ShimaSalleh said...

BAIK JLN YERP :)

faiqah said...

jalan2 sini:)

NanieKhairani said...

suke dengan nama auni.. lembut jeeee.. :)

rizaros said...

kak sam: balikknduri lor, xsmpat nk shopping..hahhaha

puan kutu: biasa2 ja :p

bella: maceh2...

princess: dah smpai :)

syima: fiqah: thx u yer....

nanie: mksud dia mmg lemah lmbut ..hhehee

Mamamya said...

comelnya auni....semoga selamat sampai yer...

tq follow blog sya..:D

ct N honey said...

semoga bergembira dikampung,...

Xana Razak said...

comelnye baby girl..bile la leh dpt baby girl ni

cikpuanhady said...

singgah sini..comelnya baby..semoga selamat pergi dan kembali..ngee

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

ifnirsweet said...

tag:
http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/03/tag-dari-makbedcom.html

Chempaka Sari said...

wah comelnya... tak sabar nak kawen..