Thursday, March 03, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

Seperti biasa segmen dari abg ben kita nih.. Suka join... hehehe...

Check dibawah yer untuk detail ......


Gambar wif unta ni lah rasa paling menawan..kihkih.. sama tak.. :P

>>Actually my face ni xseindah nama.. :) Berumur 21tahun, rasa jap jer dah meningkat umur.. Bertunang 2008 and berkahwin 2009 and have a baby in 2010 :) tiap-tiap tahun ada jer benda indah in my life.. Alhamdulillah.. Hajat nak sambung belajar lg sebab last year tak sempat habiskan kerana disahkan pregnant. Akhirnya blog ni menjadi kisah anak plak yang diberi nama NUR AUNI :) Apapun enjoy apabila membaca yer..

>>Tentang my folllower plak, dulu mmg sikit sangat... Jeles tgk kekawan yang byk follower nih. Tapi dengan adanya blog special ni, maka follower saya makin bertambah.. Menjadi semngat untuk diri saya berblog :)

>>1.Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
~~Berkemungkinan layan facebook and search kepentingan di google aje lah kot :P

>>2.Ceritakan kepentingan blog kepada anda
~~Dapat ilangkan stress and menambahkan bilangan kekawan. Disamping dpat sharing2 dengan mummy dalam ni..

>>3,Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
~~Blog si hero nih.. YA allah tak tahulah macam mana dia boleh tarik sampai beribu follower.. Jeles pun ada.. tapi seronok sebab melalui dia lah dapat ramai kawan..Syukran2... hehhehe..
Mengapa suka terjah blog dia ni?? Sebab entry dia ringkas tapi BERKUALITI beb.. :) jgn marah...

Dahla sikit2.. selamat malam uols....Auni pun dah pgge :(

14 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
disebalik tabir

apisv2

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

salam melawat di sebalik blog

followed ur blog oredy

do visit my blog

http://duniasyraftoday.blogspot.com/

hihihi

BRO_MONDAY said...

sis rizaros : salam pekenalan jugak ('',) ai pun nak folo yu, kasi ramai...jangan jeles2 lagi tau...koh koh koh
yu punye blog layout cun!!! ai laik dis...
KIP IN TAC ok...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

cikgu mata coklat said...

jenjalan n follow u back ;-)

mimie =) said...

i've follow u back..
thankzz...
hihihi

cik_hani said...

salam ziarah =))

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

Golden Rose said...

salam....thanks for following

Lulu caldina said...

rajinnya join segmen encik Ben...
keep it up...semoga sukses dalam dunia blogger

akuss_styLe said...

thank menyinggah, sy singgah balik.. nice blog... keep it up!.. :)

Cik Sue said...

dtg baca n3 disini... =D

syuwai said...

singgah kembali kat sini + fllw bck ;)

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)