Monday, February 07, 2011

Tok Auni and My Birthday :)

Assalamualaikum kawan-kawan.. :)

Actually pada tahun ni kami sekeluarga tak sempat nak celebrate my birthday. HUhu.. Masa birthday my hubby pun tak sempat nak celebrate sebab dengan lahirnya Nur Auni. Nur Auni dilahirkan pada 30 November 2010 manakala papanya pulak 1 Disember 19??(dirahsiakan..hahaha :P). Hanya sehari membezakannya. Maaf yer papa, Auni taknak kuar same date. Apapun my birthday 26 Januari lalu tetap mendapat sambutan hangat dari rakan2 facebook(wah!!hangat ker?? :P). Thanks pada yang ucapkan... My hubby hanya bagi duit untuk my birthday kali ni(Sayang abg bucuk :P) Tapi kad kredit ni juga saya anggap sebagai hadiah..



Kat bawah ni pulak gambar birthday tok Auni.. Disambut at my home yang masih berselerak :)
Enjoy the pic yer..

Kek without Lilin.. :)


Selamat Hari Lahir Tok.. :) yang Ke-57 doh... :P


Ni lah orang yang pasangkan lilin(UCU AUNI)


Satu dua tiga..selamat hari lahir...fuhhhhh...tiup lilin... :)


Tangan sape yang sebuk amek ceri tu hah?? :P


Cepatla..mana kek aku ni?? :P


Menikmati kek :)

And lastly of the pic.. She is my buah hati pengarang jantung.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Rizal+Ros= Auni :)

2 comments:

*luv Syahnia* said...

cumel auni..
mana mummy dia..
oh tkang snap pic ya..hehe

arep_lockermonth said...

sy dah follow balik