Saturday, February 12, 2011

Auni and Alisa

Selamat pagi kekawan..

Thanks sudi singgah ke my blog pada time2 ni. Kalau ada bca tinggalkan link yer supaya senang saya nak follow. :) Semalam saya ceritakan tentang long journey si Auni ni. Hari ini pulak tentang Nur Auni di KL. She had met a new friend(actually dua pupu auni jugak).. Hmm, si Auni ni punya la tegur si ALisa ni tapi tak dilayan.. Mungkin si Alisa ni tak perasan kehadiran si Auni, tapi akhirnya keduanya bersembang..(entah apa lah yang disembang.. hanya... aaaa...aaaa..uuuu...oooo :P) Alisa berumur 5bulan tapi dah nampak sebaya jer dengan Auni. Hehhehe..

Auni menegur si Alisa tapi tak terbalas :( (tangan bersatu)


Buat pelbagai aksi untuk menarik perhatian.. Si Alisa masih mencari :P


Dah dapat... Mula bersembang aaaa..uuuuu...oooo..iiiiii :)


Tapi selepas keduanya mandi.. Auni dah mula nangis.. Time to sleep :)

5 comments:

Fiez Kejora said...

i'm follow u..u follow me...heheheheh

shaRIFAh fATin amIrA al AidID said...

hehhehe...xjelasss laa muka auni n alisha.....hurmmm!!!..persal auni tmbh cntek cm anty nniiii...hahahahahah....mreka sama2 cumeellll....hehehe

Bahulu said...

salam kenal@singgah..,join the geng puan umah yerr

Farhana Basri said...

singgah & follow..=)

AROL DSHW said...

Cutenya Auni dan Alisa. Rasa nak cubit-cubit jek pipi mereka. Dah lama Arol tak pegang baby. :)