Wednesday, January 12, 2011

Peneman Setia :P

Salam kekawan ....

Maaf la kali ni entry merapu sikit.. Nak ceritakan tentang peneman setia saya di malam hari. Al-maklumlah bila menyusu ni cepat lapar.. Alhamdulillah masih lagi terkawal tetapi kekadang nasi jugak yang dimakan pukul 4-5pagi. Hahahha.. Nasib baik la berat makin menurun(Auni serap banyak-banyak lemak mama yer :P). Selain daripada nasi, makanan ni lah yang jadi peneman saya di kala malam yang sunyi..... hahhahah :P

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaaaaa......
memperkenalkan




4 comments:

ddianna said...

hi ros, sedap nmpk biskut jacobs tu..saya dah follow, do keep in touch ya

ifnirsweet said...

salam..sy dh follow.thniah kawin dan jadi ibu diusia muda..sy lak rse terlebih happy.hihihi.keep in touch k.

najihatussolehah said...

salam..sy pn dah follow..wah...ibu muda..mkn roti ja...hehe...k..keep in touch....

alinac lover said...

sedap juga tu