Wednesday, January 05, 2011

CUCU TOK

Assalamualaikum...

Hari ni saya nak ceritakan tentang cucu keluarga saya.

Nur Auni adalah cucu pertama ma(TOKMA) dan aboh(TOKBOH) kandung saya :)

NUR AUNI DAN TOKMA DAN TOKBOH :)

Ni adalah ma(TOKKU) dan abah(TOKWAN) sedaraku.. Oleh disebabkan saya tinggal dgn family ni sejak kecil, dikira saya sebagai anak mereka sendiri lah. Nur Auni adalah cucu perempuan yang ke-6 keluarga ni.(Nampaknya ma dan abah sedara saya ni akan mengidam cucu lelaki ler.. :P)

TOKKU DAN TOKWAN

Di bawah ni adalah gambar cucu ma dan abah sedara saya :)
IFFAH


IZYAN


ISMAHANI


FATHNIN LYANA


NUR RUKNIAH RAWIAH


NUR AUNI

Ni pula adalah gambar mak mentua(TOK) saya. Nur Auni pula ialah cucu perempuan yang ke-2 daripada 7 cucu. Sebelum ni semuanya cucu lelaki. Alhamdulillah dengan izinNya kakak iparku melahirkan anak perempuan, dapatlah my MIL ni lepas2 geram kat anaknya dulu sebelum kehadiran Nur Auni ni :)

TOK

Ni adalah gambar cucu mak mentua saya :)

MUHD NAZMI ZUHAIRI


MUHD AMER ZULHELMI


AHMAD AMMAR IDHAM


AIMAN IDHAM


LUQMANUL HAKIM


NUR'AIN NASUHA


NUR AUNI

2 comments:

Puan nadxoxo said...

Kalau cucu first sure excited lebey kan. Lil Zahin ialah cucu first dua2 belah dan juga cicit first Nenek Kak Nad hehe

rizaros said...

a'ah realmum mmg excited lebih..
makmentua pun excited lebih gak sbb cucu perempuan :) zahin ni kira special one lah..hehhe