Thursday, August 26, 2010

AkhirNya sampai jua ke sini....

After Subuh, kami bertolak Ke KL.. Dalam Pukul 1pm arrived la at Cititel Hotel...
Masa ni mmg ada sesat jgak, maklumlah tak biasa sampai kat midvalley tu...
Nasib baik ada GPS dapat membantu.. 30minit jgak berpusing kat area midvalley tu..
:) After sampai, trus masuk midvalley untuk pergi ke Expo tu... Berbuka Puasa pun kat Midvalley.. Makanan Kat sana memang sedap2, tp makan sikit dah kenyang sebab letih berjalan.. Memang Best sangat dapat ke sana.. Thanks my hubby...

Cantik2 barang 'MOMMA' ni... Semuanya gemuk2.. hahahah


Dah ada baby boleh la dapatkan mainan ni.. nice sgt :)


Product 'MY DEAR', semuanya promosi time ni.. My hubby sempat jugak
beli 'carrier' for my baby nanti :)



Gemuknya kami berdua.. hehehe :)

Arowana... Our New ProjecT

(still waiting for our first 'hasil')
Project ni start from June 2010 at Bukit MeraH.. KOngsi dgn 4 orang jgak sebab
1 kolam harganya mahal jgak... Harap Dapat hasil yang menguntungkan...
Insyallah :) below is our tempat and scenery...

PErsekitaran Kolam Arowana


Masa untuk Check telur Ikan :)

Wednesday, August 11, 2010

6th Parenthood Expo 2010


HareNet Parenthood Expo is already well known and need no introduction in the Malaysia’s baby and parenting industry. It’s the city's premier event dedicated to pregnancy, birth, babies, toddlers & parents showcasing products and services for growing young families. Tak sabar nak ke sana bcuz my hubby ada kata 'unlimited shopping and budget' tapi tak tahulah sy ni larat berjalan ke tak di sana nanti... :)


Fair Info




The Exhibition :
HareNet 6th Parenthood Expo 2010



Venue :
Hall 1 & 2, Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC),
Kuala Lumpur, Malaysia.



Date :
20th - 22th August 2010



Time :
10:30am - 9:00pm



Admission :
Entrance is FREE



Major Exhibit :
- Fitness & Slimming Beauty Services
- Maternity & Children's Clothing and Accessories
- Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
- Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
- Diaper, Furniture and Toy Retailers
- Infant & Toddlers Safety Products
- Breastfeeding & Mommy's Groups
- Early Education Products
- Financial & Insurance Institutions

Tuesday, August 10, 2010

Selamat berpuasa.... :)

Di sini Sy ingin Mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN ........ Semoga tahun ni amal kita lebih baik dari tahun lpas... Kejap jer dah smpai Ogos. HaraP dapatlaH berpuasa penuH di bulan Ramadhan ni... 'Baby' kena kuat yer... :)