Wednesday, March 31, 2010

scary wheather.... :(

Rainy DAy.....
ni wheather(awan gelaP) sblum Nk Ujan.. 
Tinggal sorang2 tanpa asben :(..
Takut Sgt2.... 
Tp TabaHkan Diri.. Heheheh... 
masa ni dlam pkul 5.30ptg tp Dah Mcam Malam...  
gambar amek kat rumah :p


Saturday, March 27, 2010

Happy :)

After quit from Uitm, pening dan tak sedap badan masih berlarutan hingga satu hari saya disahkan pregnant 4minggu. Alhamdulillah, ada hikmahnya selepas quit from Uitm. Mulanya risau jugak, apalah aku nak buat ni selepas stop belajar ni(rezeki ditolak) tapi akhirnya Allah lebih memahami segalanya. Kena la jaga kesihatan lepas ni. My hubby lah orang yang paling happy dengan berita ni.

Bukan saya punya tau :)

Friday, March 26, 2010

QuiT FroM UiTm...

in 13march 2009 sempena setahun bkahwin... tpaksa quit from uitm
because of masalah kesihatan.. SelaLu Pening2..Sedih JgaK tpaksa Tinggalkan Pelajaran tue.. memg beraminat untuk Blaja tp Nak Buat Macam Mana.. AdaLah HikmahNyer... Uwaa..
Insyaallah... DoakaN yer.. :)

Monday, March 15, 2010

Reception at my hubby's house

15march 2009 bersamaan 17Rabiulawwal 1430H reception at my hubby house at Cherok To'kun, Bukit Mertajam Pulau Pinang :) Sedihnya hari tu saya ditinggalkan di sana dah kerana sah menjadi isteri MR.RIZAL ni.. Seronok dapat berjumpa rakan2nya and semua family dia yang sporting abis..
Thank you 4 all kerana accept me dalam keluarga ni..






With his family, thanks for supporting .. :)


With his friends, thank for coming :)

Sunday, March 14, 2010

Potong Kek and Outdoor Photoshoot :)

Masa Potong Kek actually nak pakai gaun putih(yang termasuk dalam pakej tu) tapi disebabkan malu, terpaksalah pakai baju warna hijau nih.. hehehe :)



Outdoor kat bawah ni selepas solat asar :) Thank to azzaharry kerana sanggup bersama kami sehingga ke petang. Lokasi ialah sebuah masjid di Sungai Petani, Kedah..







REception at my home :)

Reception ni masa kat umah saya... di Taman Delima, Sg.Petani pada 14March 2009 bersamaan 17Rabiulawwal 1430H... Ramai kawan-kawan tak sempat nak snap pic bersama sebab saya make-up after zohor.. Maaf yer kawan.. :) Thanks sesangat kerana sudi datang majlis kahwin yang tak seberapa ni.. For Those yang tak dapat hadir, ni lah kenangan yer..



With idolaku, ustaz mutalib maarof..


adik-beradikku :)






















Hantaran from him to me.. Thank you my hubby


Hantaran from me to him...

Saturday, March 13, 2010

Akad Nikah :)

Assalamualaikum kawan-kawan

Alhamdullillah syukur ke hadrat Illahi, saya telah sah menjadi isteri kepada MR.RIZAL pada 13Mac lalu... Maklumlah lambat buat blog so this entry lambatla nak kuar... Semua soalan dapat dijawab oleh MR.RIZAL ni,mungkin dah prepare awal kan.. hahhaah... sedih jgak time ni masa dia lafaz akad nikah tu.. :( Walauapapun, semuanyer berjalan dengan lancar.. Amin...




Pemberian oleh suamiku :)

Monday, March 01, 2010

engagement after SPM

Pada 25Disember 2007 telah berlangsungnya pertunanganku. After SPM abis terus dipinang oleh bakal suamiku, AHMAD RIZAL... Terima kasih kepadanya dan alhamdulillah pertunanganku berjalan lancar..


Bacaan purdah oleh jiran-jiran perempuan


Bacaan tahlil oleh jiran-jiran lelaki



Terima kasih mak mentuaku :)


Hantaran from us .... Gold :)


With my belove fiance :)


All of my friends, thank for coming.. Love you :P