Friday, November 26, 2010

Thank you to fyna :)

Keje saya memfollow blog orang.. Hehehe... Bkn untuk saja2 tapi suka membaca kisah diorang sambil saya dapat mempelajari cara buat blog ni. Kalau tak follow memang tak kuar cerita diorang kat dashboard saya so follow je. Tak kisahlah kawan-kawan nak follow balik atau tak. Kalau berminat leh la follow blog saya yang tak seberapa ni. Maklumlah saya baru nak belajar and cerita pun masih mencari lagi. Insyaallah after jadi mommy ni aktiflah blog about my child. Ngeee...

Apapun, tujuan entry hari ni ialah untuk mengucapkan terima kasih kepada fyna kerana bagi award kepada saya sbb menjadi follower dia yang ke-300..(bestnyer dah sampai 300 orang follower dia berbanding saya yang baru 71orang je).. hehehe...Ni lah award yang saya dapat dari blog dia :)

3 comments:

Mrs Nageb said...

dik ros,I baru 20 lebih je..huhuhu :)

rizaros said...

dulu adik pun byk tu.. diorg duk follow2 jer.. blog akk menarik jgak :) allabout mommies.. xsabar dah.. hehehe

Puan nadxoxo said...

salam ros. kak nad dah tag ros. nnt tgk kat blog kak nad k :)