Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA... :)

Assalamualaikum..



Abg ben ashaari ni keje dia update blog and buat macam-macam segmen untuk disertai oleh semua blogger. (jangan marah yer abg ben walaupun keje abg ben bukan buat benda ni). Suka sangat2 nak join... Hehehe.. Di samping dapat mengeratkan persahabatan antara blogger-blogger lain walaupun saling tidak mengenali.

Kat bawah ni blog yang saya suka masuk dan membaca tapi tak bermakna yang lain saya tak suka... Just nak bagi cukup syarat 5 blog ajer.. kalau nak senaraikan memang banyak oo..

1) BEN ASHAARI
Firstly, mesti lah blog Abg Ben ni sebab satu hari boleh jadi 14-15 entry dia update untuk blog dia. Follower dia memang powerful sangat. And entry dia semuanya bermanfaat and seronok bila membacanya sebab ringkas dan padat.. Wah, puji2 banyak nih.. Ikhlas tau.. heheehe... Ibarat kata astro 'MACAM-MACAM ADA'..

2) PUAN NADXOXO
Suka bukak and jenguk blog ni sebab banyak info tentang mommy to be because saya pun akan menjadi mommy tak lama lagi. Alhamdulillah. Blog kak nad ni sekarang about her baby zahin yang comey sangat.

3) KAK IDA YEZID
Kak ida ni actually kawan my hubby.. Dia ni memang cantik and happening orangnyer.. Pandai bergaya.. Hehe.. Suka baca blog dia sebab blog dia ni entry smua in english+sikit2 malay.. Walaupun saya tak lah pandai English tapi hari-hari tunggu apa yang dia update. Hmm gambar yang dia shoot pulak semuanya nampak menarik membuatkan saya selalu nak tengok je pic dia.. Ehem2..

4) KAK AIN(QASEHSYAHNIA)

Blog ni all about her life.. Memang comeyla kak ain ni. Kecik orangnya.. Blog dia ni happy jer bila masuk. Suka baca story2 dia sebab mesti letakkan gambar dia yang cute-miut tu. Story dia pun best2 jugak.

5)JOM MAKAN
Blog ni about resipi, suka sangat terjah sebab suka mencubanye. Saya ni tak lah pandai memasak sangat tapi boleh lah sekadar mengisi perutku and my hubby.. Hehehe.. Resipi kat sini memang seronok tengok. Makanan dia memang menggiurkan. Macam-macam resipi ada kat blog ni.

Lastly saya dapat tau tentang segmen ni mestilah dari tuan rumah sendiri. Pada mulanya tengok jugak kenapa lah ada entry abg ben ni tajuk 'SAYA SUKA BLOG AWAK 2 and SAYA SUKA BLOG AWAK 3 dan seterusnya. Rupanya ni adalah segmen terbaru.. Nasib baik tak terlepas lagi.. hehhee... :)

Bye2 kawan-kawan.. Time to sleep :)

12 comments:

Puan nadxoxo said...

Thanks Ros, terharu :')

Nurul chumel said...

thanx ros..
kepp in touch ya!

Shahazrin said...

terjah dari blog ben... salam perkenalan...

nur said...

singgahdariBA
ALL IN ONE

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

Masratul Hawa Mohd said...

Ros.....thanks sbb suke blog sy..... =) thanks jgk tlg promote blog....rajin2 la try resepi kt blog sy ye.....many thanks again.... =)

Kalamhati said...

salam ziarah..=)

puterihannan said...

thanks dtg melawat dn folo.. i'll folo u too.. :D

hamzah ian said...

ramai minat ben eh..

♥CIK SHA♥ said...

datang ziarah dr blog en ben..^_^

Ainismaira said...

1st time here..salam perkenalan :)

*luv Syahnia* said...

japp..jappp..
bkn tsilap kan..
akak tsenarai lah..thanks dik
lebiu..muahhh ;)