Friday, November 19, 2010

Rezeki baby :)

Assalamualaikum semua...

Entry kali ni kisahnya bukannya ada apa pun. Just nak share tentang kelapa muda ni. Last2 pregnancy ni teringin pulak nak makan kelapa muda yang fresh dari pokok. Mulanya berpikir jugak mana lah nak cari kelapa muda ni. But rezeki sentiasa berpihak untuk saya(alhamdulillah) dapat jugak makan isi kelapa yang fresh dari pokok. Kebetulan my mum nak tebangkan pokok kelapa tu, jadi terpaksa lah ambil kesemua buah kelapa tu..(memang makan sungguh pada hari tu) hehehe.. Malam tu pulak, memang tak boleh tidor lah.. Bergelombang perut sebab baby terlalu aktif. :)



Isi kelapa yang tebal... Nyummmy :)


Kelapa muda sebelum dipecahkan ..


Kulit kelapa yang tebal.. Buahnye kecik jer..


Inilah lelaki yang men'gopek' buah kelapa ni.. Thank u 'UNCLE JAI'.. :P

6 comments:

Mrs Nageb said...

bestnya..sangat fresh :)

rizaros said...

hehehe.. best jugak lah... comey sgguh maressa.. :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

bagus minum air kelapa mase last2 pregnancy.. bley bersihkan kepale baby dlm pewot... anyway, nk bgtau.. u've been tagged! *wink*.. sila ke blog i ye ;)

aima in luv said...

sedapnya minum air kelapa muda.
kalau kat utara cakap ayaq nyok..
heheheh

✿....rossa alina....✿ said...

nyam..nyam..sedapnye air kelapa..huhuhu..

*luv Syahnia* said...

klapa muda..
mmg baik utk kandungan kan