Monday, November 15, 2010

Raya Aidiladha and check-up Baby :)

Assalamualaikum kekawan :)

Just nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat Islam.. Alhamdulillah semua jemaah haji Malaysia akan bertolak ke Padang Arafah ari ni untuk wukuf di sana. Semoga semuanya berjalan lancar. Amin.

Bercerita tentang diriku, alhamdulillah esok genaplah 38minggu. Tapi my baby masih belum mahu keluar untuk sambut hari raya bersama. hehehe.. Semalam check-up baby dah 3429g(alamak besarnyer :p) tapi kenapa doktor tak cakap my baby dah besar ek? Mungkin sebab ada +-539g kot kat monitor tu. Sempat lagi saya lihat kat monitor scan tu. Lepas ni seminggu sekali kena check-up kat hospital. Kalau tak bersalin jugak hujung bulan ni, maka terpaksalah serah diri kepada pihak hospital. Insyaallah semuanya selamat. :)

1 comment:

dilalawliet said...

salam aidiladha... =)