Tuesday, November 09, 2010

Kucing Gumuk :)

Selamat tengahari kawan-kawan..

Alhamdulillah hari ni genap 37weeks my pregnancy. Hari ini bukan cerita about saya tapi about my cat. Entry yang last year saya pernah upload gambar my cat ni.. Nama dia bear. Masa tu gambar bersama adik dia, pet tapi pet tu dah mati. Hidup tak lama. Hehehe.. Akhirnya bear ni lah pengubat jiwa mak saya walaupun dia gumuk. Sebelum pergi UiTM, bear ni saya jaga di rumah sendiri tapi akhirnya sejak pregnant ni terpaksalah dipulangkan. Kat bawah ni gambar TERKINI my cat, bear tu.. LAyaaaannn!!!!




2 comments:

ARNA said...

Baru igt nk jadi Folower, tp rupanya dh lama jadi dah :)

ARNA said...

nama saya Rodziana nana. Ada x?
arna ni nama pena blog ececeh