Tuesday, November 02, 2010

Hujan seharian :)

Assalamualaikum...

Hujan seharian kat umah mak ni.. Maklum lah dah masuk musim tengkujuh. Baju yang dijemur pun tak kering2.. So my mum decide to buy dryer untuk keringkan baju(ada duit leh dapatkan segera :P) Tugasku di musim hujan ni tidor je. Sjuuukkk... but tak boleh tidor sangat because kena banyak excercise di hujung2 kehamilan ni. Hehehe..
My mum pulak di hari hujan2 ni sempat lagi buat nasi minyak. Makan panas2 memang berasap abis nih. Aduhai, xdapat lah control makan hari ni(maafkan mama yer baby :P)


Nasi minyak yang enak :) cheh2.. gulppp


Sepanjang hari keadaan macam ni :) nikmattt...


my cat pun tido dalam kesejukan tanpa selimut. Hehehee... :P

7 comments:

*luv Syahnia* said...

sdpnya n.mnyak tu
pos bg akak sbngkus ;P

comeynya cat tu..
bulu suma putih bersih
susah nk dpt

kat uma akak kucing
bulu tompok2 n kunig
comeyy jgak cam cat adik =)

rizaros said...

heheh.. mcm mana nk pos kan?? akk duk jauh.. ngeee.. :P
nampak sdap, biasa2 jer.. :)

mmg comey kak, aktif sgt kucing2 tu..
skali branak 5ekor, byk sgguh.. xsngka lak smua putih :) kucing smua comel2, xkira warna apa...
heheh..

faRhaNa said...

ala...tomelnyer cat die kaler putih..mmg admire cat putih nih..i pun ade cat, tp kaler campur2.hehehe

rizaros said...

tomei mmg tomei tp cpat kotor lah... hehehhe...
xsangka kan ksmuanya ibu dia beranak putih :)

Hunny said...

comel nye kucing2 awak.sume putih pulak tu!geram tgk :D

noorsafone said...

salam perkenalan Ros...kt umah Kak Noor...kucing bnyak color oren...yg ni putih...comey2...

Little world said...

Nak Sekor Bleh.. hehehe