Wednesday, November 03, 2010

9 month.. Cepatnyer :)

Salam kawan-kawan ....

Alhamdulillah pejam celik pejam celik semalam genaplah my pregnancy 36minggu. 27days to go. Kalau tengok kat ticker tu our baby is 50cm, 3kg and ready for launch(cpat2 kuar yer baby :P). Kalau ikutkan berat my baby belum lagi sampai 3kg, last check-up bru 2.4kg tapi tak tahulah berapa berat sebenar sebab mak and ayah dia ni berbadan besau.. heheheh. Contraction memang dah ada sejak 35week cuma tak kerap sangat. Last check-up hari ahad, insyaallah semuanya akan ok jika diizinkan oleh-Nya.. Doakan saya yer kawan-kawan. Seronok tengok baby Kak Nad, Kak Ainul, Kak Amelia dan yang latest kak ruhasniza yang comel2 kesemuanya. Alhamdulillah semuanya selamat.. Waiting for me pulak yer.. hehehe...

2 comments:

dilalawliet said...

wah!.... semoga suma selamat ya ros... aminn..
meti ank ros chumel cm ros... heeee

rizaros said...

amin..insyaallah... ikut ayah bru comel..
idung mancung :P