Monday, October 25, 2010

I like it... Chuggington

Hmm entahlah sejak preggy ni minat sangat dengan cerita kartun chuggington ni sedangkan before ni tak pernah minat cartoon pun. Normal ke ek?? hahaaha.. Apa-apa pun cerita ni ialah cerita kanak-kanak tapi saya dah 20tahun. Mungkin our baby yang mempengaruhi minda kita ni untuk suka atau tidak sesuatu benda ... Enjoy this pic and this song.. I love this!!!!





4 comments:

Pencacai Alim said...

citer kartun...best2

rizaros said...

pencacai alim: heheeh... mmg best pun.. bestnyer ada anak kmbar...

nick nin0s said...

Ros mesti anak ros seksok suka tengok kartun ni nehh..hehe

Eh, dapat kembar ke Ros??

Waa,bestnya...
**jeles2x...hak3..:)

rizaros said...

ana: mana da kmbar la, ros ckp kat pencacai alam tu.. dia ada anak kmbar :)
2 lah msti ska tgk, sbb ros xnah suka kartun la ana... :p