Friday, September 24, 2010

Kenduri di Pulau Tongkang Raya Ke-2

All of my faMily semangat nak naik boat sebab tak pernah merasa.. Perjalanan mengambil masa 30minit dari Kota BHaru ke Jeti Boat.. Masa sampai di sana, my mum risau sangat tengok keadaan bot yg without safety. Sedangkan apa-apa yang kita buat mesti 'SAFETY FIRST'.

Inilah boat yang terpaksa kami naik :(


Kenapa tu?? hehehe :P


Bot
pertama dah berlepas.. My father so cool wif his video camera :)


Bot kedua.. Abgku pemalu... :P

Setibanya kami di sana, best sangat sebab disambut oleh videographer yg tak diiktiraf iaitu my father.. heheheh jangan marah...


Walaupun penat dan panas menaiki bot, saya berpuas hati kerana makanan kenduri di sana very2 delicious...

Dah tak sabar nak makan ni.. nyum2...


Inilah pengantinnyer.. Comey tak???


Wif orang tersayang, my hubby :)



Sewaktu menunggu bot.. :)


Alhamdulillah kami semua dapat bot yang selesa sewaktu pulang :)

2 comments:

*luv Syahnia* said...

bestttnya naik bott p umah pengantin
mesti meriahkan :)

anwy salam pkenalan dr ain ;P

rizaros said...

salam pkenalan jgak untuk ain..
meriah2 ttap meriah tapi myeramkan... hehehe