Thursday, August 26, 2010

AkhirNya sampai jua ke sini....

After Subuh, kami bertolak Ke KL.. Dalam Pukul 1pm arrived la at Cititel Hotel...
Masa ni mmg ada sesat jgak, maklumlah tak biasa sampai kat midvalley tu...
Nasib baik ada GPS dapat membantu.. 30minit jgak berpusing kat area midvalley tu..
:) After sampai, trus masuk midvalley untuk pergi ke Expo tu... Berbuka Puasa pun kat Midvalley.. Makanan Kat sana memang sedap2, tp makan sikit dah kenyang sebab letih berjalan.. Memang Best sangat dapat ke sana.. Thanks my hubby...

Cantik2 barang 'MOMMA' ni... Semuanya gemuk2.. hahahah


Dah ada baby boleh la dapatkan mainan ni.. nice sgt :)


Product 'MY DEAR', semuanya promosi time ni.. My hubby sempat jugak
beli 'carrier' for my baby nanti :)



Gemuknya kami berdua.. hehehe :)

3 comments:

Shah Qurratu 'Aini said...

Bahagianya kawan aku sorang ni... :)
Seronok tgk dgn pw0t memboyot... hehe

rizaros said...

hehhee.. perut dgn badan sama naik...
bhgia campur takut oo :P

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Gemuk ke... Chubby gitu... :d